Møbel & Interiør

Kontorstoler

Morderne og ergonomiske kontorsstoler og arbeidsstoler for beste komfort.

Møterom

Vi har et stort utvalg av produkter innen kontormøbler og innredning. Trenger du et lite eller stort møterom / konferanserom, har vi alt det du har behov for. 

Møteromsstoler

Vi leverer stoler til møterom fra flere forskjellige leverandører, Fumac, Interstuhl, Scan Sørlie, Casala, Sarpsborg mfl i alle prisklasser.

Arbeidsbord

Vi har et stort utvalg av tidsriktige og moderne arbeidsbord i forskjellige utførelser, kvaliteter og farger, Vi leverer bord med fast høyde, elektrisk og manuell justering på hev og senk bord.

Kantinemøbler

Vi leverer innredning og møbler til kantiner og spiserom. Alt av bord og stoler enten man ønsker barløsninger eller mer tradisjonell løsninger hvor man sitter rundt bordet.

Venteromsmøbler

Vi har et stort utvalg av møbler som er beregnet for venterom. Alt fra enkele stoler til modulære sittebenker / sofa mm.

Vi leverer produkter fra mange forskjellige produsenter både i Norge og utlandet. Vi har produkter i alle kvaliteter og prisklasser.

Lounge møbler

Vi har et stort utvalg av møbler og innredning til loungeområdet, små sittegrupper, mobuloppbygde sofaer og puffer mm. Mange av produktene leveres i et stort utvalg av farger og stoffkvaliteter

Resepsjon / skranke

Vi har alt fra enkle resepsjoner / skranker / disker / kundemottak til spesialtilpassede skranker etter egne ønsker. Leveres i mange forskjellige farger og utførelser. Vi kan levere med både lys og glass som gjør at skranken / resepsjonen blir meget fin med effektene av dette. Har du et behov for resepsjon eller skranke, så ta gjerne kontakt . 

Arkivløsninger

Clausen og Keller leverer arkivløsninger med både hylleløsninger og hengemappesystem, samt verdioppevaring for mange behov. Kontakt oss for en god pris.

Garderobeløsninger

Vi leverer løsninger for innredning av garderober. Vi kan spesialtilpasse løsninger eller kan levere standard løsninger. Vi har garderobeskap i alle størrelser, med fleksible løsninger. Ta kontakt hvis du har et behov.

Rom i Rom / Room in Room

Vi leverer rom i rom / room in room fra Casala som er kjent for å ha produkter innen innredning av meget bra kvalitet til konkurransedyktige priser. Alle modeller leveres med lydabsorbenter som gjør at lite støy kommer inn og ut av rommene.

Kontakt produktansvarlig for mer info

Egil Burkeland

Egil Burkeland

Salgsleder kontormaskiner

Rune Burkeland

Rune Burkeland

Salgsleder kontanthåndtering / køsystem

Øyvind Burkeland

Øyvind Burkeland

Prosjektleder profilering

Bjørg Burkeland

Bjørg Burkeland

Daglig leder

Eli Vindal

Eli Vindal

Key account manager

Cathrine Burkeland

Cathrine Burkeland

Key account manager